Voma
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Jubel

Jubel er et norsk merke med morsomme og fargerike produkter designet til de minste av oss. Det hele startet i mammapermen til lille Julie, med et ønske om å lage noe fint for barn. Mens hun sov, ble fargerike illustrasjoner og mønstre, til vimpelrekker, plakater og kort. Neste produkt ble wallstickers og deretter puter!

Navnet Jubel kommer fra mine barn, JU fra Julie og EL fra Mikkel. De er min store inspirasjon og beste synsere. De har mange gode og ideer og er “hjernen” bak flere av produktene. Da jeg hadde laget klokkepakkene med tatoveringer var det Julie som sa hun ville ha en robot på armen også, så da ble den til…

Illustrasjonene fra vimpelrekkene har fått leve sine egne liv på plakater og kort, og mitt ønske er at de skal skape undring og glede hos barnet. Vimpelrekken er superfin på barnerommet, velg om du henger den i taket, på veggen eller foran vinduet. Skal dere ha fest, heng den over bordet og skap jubel!

Plakatene er fine for både store og små, og kortene passer ethvert gavepapir med sitt matte trykk og duse farger. Fest de på veggen med våre kule glitter washitaper da vel!

Wall stickerne kan du enten feste systematisk i et mønster eller pynte rundt i rommet med og skape små miljøer på senga, skapet eller i vinduskarmen. Alle motiver passer sammen, la det regne over flamingoene, eller lag bilkø i byen! Og det morsomste er å la barna få være med …

Putene er kule å dekorere sengen med, og en koselig følgesvenn på ferie.

Alle barn har en yndlingskopp, vi har mange! Roboten er den barna mine krangler om…

Tatoveringene er kule å dele ut i bursdager eller legge på tallerkenen før barna kommer. De er våre bestselgere og den morsomme LEKE-klokka er spesielt populær. Enhjørningen seiler opp som en god nummer to, og nå har også bursdagstatoveringene blitt en hit! Tenk å ha en regnbue på armen liksom!

Smykker og hårpynt er nykommeren blant våre jublende fine produkter og er det produktet som har slått an aller best! Hvem vil vel ikke ha en is eller enhjørning i håret eller rundt halsen… Før jul vil vi også få både stjerneskudd, regnbue, sukkertøy og en ny luftballong som motiver i smykkesortimentet. Gleder meg vilt! 

Jeg håper deres Jubel-produkt vil skape et blikkfang på barnerommet og glede barnet som bor der, og bli en koselig gave til mange små kule kids! Kikk gjerne innom igjen for flere Jubel-produkter, for før du vet ordet av det, er det en ny kolleksjon som får deg og barna til å juble …

  • Jubel
    Bilde av Jubelsmykker MED kjede
    150,-
  • Jubel
    Bilde av
    20,-
1
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke