Voma
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Klong

Klong er en lyd, en klang. Klong er også et merke som setter pris på det tidløse. Som vil overraske og gi uventede opplevelser. Klong kombinerer det åpenbare med noe uventet. Klong bør somle, ringe i rommet. Klong utvikler objekter hvor funksjon, materiale og form flettes sammen til noe verdifullt som varer lenge, som du ønsker å pleie og aldri blir lei av. Som føles godt å gi bort og å motta.
Hver gjenstand skal være til glede og nytte i lang tid. De er produsert med respekt for både menneske og natur. Klong understreker samarbeidet med designere som tør å lage sine egne uttrykk uten å følge motetrender. Inspirasjonen er hentet fra mange ulike kulturer, selv om de fleste designere kommer fra Sverige.
Mer enn 21 år har gått siden Klong startet sin virksomhet. Visjonen er å skape en unik og nyskapende samling der produktene individuelt har mulighet til å bli fremtidens klassikere. En utfordring å lage produkter med sitt eget og vakre design som tilfører noe uventet. Og varig. Leken, men fortsatt kvalitet og omsorg på alle nivåer. Langsiktig perspektiv foran mote og trender. Samlingen består av møbler, belysning og interiørdetaljer. Alle nøye utvalgt for å passe til vår visjon om innovasjon, lekenhet og omsorg. Designet av vår tids beste designere.
  • Klong
    Bilde av Klong Gloria Messing ...
    1.400,-
1
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke